Παράδοση στο χώρο σας
Καλέστε μας:210 26 25 206 - 690 60 73 493

Σαπούνια & Έλαια

Βαλσαμέλαιο 100ml

(κωδ.:0040)
7.00 €
Λεπτομέρειες:

Το βαλσαμόλαδο - ή αλλιώς σπαθόλαδο ή υπερικό- είναι λάδι που προκύπτει από την εμβάπτιση βαλσαμόχορτου, σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Χάριν της υπερικίνης που περιέχει, βοηθά στην αύξηση των επιπέδων των διαβιβαστών του εγκεφάλου. Αυτοί οι νευροδιαβιβαστές διατηρούν την καλή διάθεση και τη συναισθηματική σταθερότητα (εξ ου και η έκφραση βάλσαμο η ψυχή μου). Η ουσία υπερικίνη έχει επίσης αντισηπτική επίδραση κατά των ιών και των βακτηρίων, βοηθώντας την επούλωση των πληγών και την καταπολέμηση των μολύνσεων. Τέλος, στην τανίνη, οφείλονται οι στυπτικές ιδιότητες του βοτάνου ενώ οι φλαβονόλες μειώνουν τις φλεγμονές, βοηθώντας στους πόνους της μέσης. Σήμερα λόγω της επιστημονικής επιβεβαίωσης της θεραπευτικής άξιας του σε συνδυασμό με τις ελάχιστες ως ανύπαρκτες παρενέργειές του προς τον άνθρωπο επαναδιαδόθηκε παγκοσμίως η χρήση του.

Τρόπος χρήσης:

Για εξωτερική χρήση, απλώνουμε στο σημείο που θέλουμε, 2-3 φορές την ημέρα, μέχρις ότου εξαλειφθεί το πρόβλημα. Για εσωτερική χρήση, πίνουμε 1 κουταλιά της σούπας την ημέρα.

Χρειάζεται προσοχή όταν χορηγείται ταυτόχρονα με άλλα φάρμακα. Επίσης, καλό είναι να μην λαμβάνεται ταυτόχρονα με αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Απαγορεύεται η χρήση του σε έγκυες και θηλάζουσες. Για άτομα με υπέρταση η χρήση του απαιτεί συμβουλή ιατρού.

Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Καλέστε μας: 210 26 25 206 - 690 60 73 493
Παράδοση στο χώρο σας
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Θα χαρούμε να σας πούμε περισσότερα για τα προιόντα μας
© 2017 www.meliamalia.gr, all rights reserved - Web Design by NetPlanet