Παράδοση στο χώρο σας
Blog/Νέα
Γλειφιτζούρια από μέλι
25 . 09 . 18
Υλικά: (για ένα γλειφιτζούρι)
1 κ.σ. μέλι
χυμός από φρέσκο λεμόνι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπρίκι βάζουμε μια κουταλιά της σούπας μέλι.
Το βάζουμε να βράσει να δυνατή φωτιά.
Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.
Μετά από λίγα λεπτά, το μείγμα μας έχει αρχίσει να σκουραίνει και να πήζει ελαφρώς.
Ανακατεύουμε συνεχώς και σε 2-3 λεπτά το μείγμα μας είναι σχεδόν έτοιμο.
Στάζουμε μια σταγόνα πάνω σε λαδόκολλα και αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Αν είναι σκληρή, τότε είναι έτοιμο.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ειδικό φορμάκι, προσαμόζοντας και το ξυλάκι.
Το βάζουμε στο ψυγείο ώστε να σκληρήνει. (σε θερμοκρασία δωματίου, μαλακώνουν)
Τα Αγαπημένα μου