Παράδοση στο χώρο σας
Καλέστε μας:210 26 25 206 - 690 60 73 493

Blog

Χοιρινό με Μέλι & Σκόρδο
11 . 11 . 18

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους

1/4 φλυτζ. χυμό λεμονιού

1/4 φλυτζ. μέλι

2 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας

1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη ή τριμμένη

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι - πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε μία μεσαία κατσαρόλα και το αφήνετε να ζεσταθεί 2-3 λεπτά με το μάτι στο φουλ. Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το τοποθετείτε στην κατσαρόλα, κλείνοντας το καπάκι.

Μετά από 4-5 λεπτά, μόλις αρχίζει να αρπάζει, το γυρνάτε από την άλλη πλευρά και ξανακλείνετε το καπάκι. Χαμηλώνετε τη φωτιά στο 2. Ανακατέβετε πάλι το κρέας μετά από 10 λεπτά και το αφήνετε για άλλα 20 λεπτά να σιγοβράσει.

Μόλις το κρέας είναι έτοιμο, κλείνετε το μάτι και τραβάτε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατέβετε και ξαναβάζετε την κατσαρόλα πάνω στο ζεστό μάτι για 5 λεπτά με κλειστό το καπάκι.

 

Έτοιμο! Σερβίρετε.

 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Θα χαρούμε να σας πούμε περισσότερα για τα προιόντα μας
© 2017 www.meliamalia.gr, all rights reserved - Σχεδιασμός Ιστοσελίδας by NetPlanet - Cookies preferences