Παράδοση στο χώρο σας
Καλέστε μας:210 26 25 206 - 690 60 73 493

Πρόπολη

Ακατέργαστη Πρόπολη 15γρ

(κωδ.:0017)
7.00 €
Λεπτομέρειες:

 

Τι είναι η Πρόπολη

Η πρόπολη είναι το υλικό που παράγουν οι μέλισσες προκειμένου να απολυμάνουν και να στεγανοποιήσουν το εσωτερικό της κυψέλης, να καθαρίσουν τα κελιά, να μικρύνουν την είσοδο και να εμποδίσουν την εισβολή των παρείσακτων. Πρόκειται για ρητινώδεις ουσίες τις οποίες οι μέλισσες συλλέγουν κυρίως από τους κορμούς δέντρων, τις οποίες αναμειγνύουν με αιθέρια έλαια, κερί, γύρη και ένζυμα από τους αδένες τους.

Γιατί η Πρόπολη είναι σημαντική για τον άνθρωπο Οι ευεργετικές δράσεις της για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι γνωστές εδώ και αιώνες. Η πρόπολη είναι ισχυρό αντιβακτηριακό και θεωρείται ως το αντιβιοτικό της φύσης. Μπορεί να επιδράσει θετικά σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παθήσεων, προληπτικά ή θεραπευτικά. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στις περιπτώσεις των παθήσεων της στοματικής κοιλότητας, των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος, των ελκών του στομάχου, της γρίπης και των κρυολογημάτων, των μυκητιάσεων, των ιώσεων και άλλα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό και συμβάλει στην θωράκιση του οργανισμού.

Τρόπος χρήσης

Παιδιά 3 έως 12 ετών

Μασάμε ένα μικρό κομμάτι (μέγεθος φακής) μέχρι αυτό σιγά σιγά να διαλυθεί και έπειτα καταπίνουμε.

Παιδιά άνω των 12 ετών & ενήλικες

Μασάμε ένα μικρό κομμάτι (μέγεθος μισό ρεβύθι) μέχρι αυτό σιγά σιγά να διαλυθεί και έπειτα καταπίνουμε.

Τι να προσέξετε

Η διεθνής βιβλιογραφία αναφέρει ότι ορισμένοι άνθρωποι εμφανίζουν αλλεργία σε κάποιο από τα προϊόντα της μέλισσας. Γι αυτό το λόγο, ξεκινήστε το προϊόν με μικρή ποσότητα. Σταματήστε το εάν δείτε αλλεργία. Σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, γαλουχίας και παιδιών κάτω των 3 ετών, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Καλέστε μας: 210 26 25 206 - 690 60 73 493
Παράδοση στο χώρο σας
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Θα χαρούμε να σας πούμε περισσότερα για τα προιόντα μας
© 2017 www.meliamalia.gr, all rights reserved - Σχεδιασμός Ιστοσελίδας by NetPlanet