Παράδοση στο χώρο σας
Καλέστε μας:210 26 25 206 - 690 60 73 493

Βασιλικός Πολτός

Βασιλικός Πολτός 10γρ

(κωδ.:0014)
15.00 €
Λεπτομέρειες:

Τι είναι ο Βασιλικός Πολτός

Ο Βασιλικός Πολτός είναι μία ουσία με ελαφρά κρεμώδη σύσταση, την οποία παράγουν οι εργάτριες μέλισσες από τους αδένες που βρίσκονται στο κεφάλι τους. Με αυτήν την ουσία ταϊζουν όλες τις προνύμφες για τρεις ημέρες. Έπειτα, οι εργάτριες επιλέγουν ποια προνύμφη θα γίνει βασίλισσα και τότε συνεχίζουν να την ταϊζουν αποκλειστικά με βασιλικό πολτό, ενώ τις υπόλοιπες προνύμφες τις ταϊζουν έπειτα με ένα μείγμα βασιλικού πόλτού, γύρης και μελιού.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός, ότι από αυτήν την διαφορά στην διατροφή τους και μόνο από αυτήν, , η προνύμφη τελικά θα γίνει βασίλισσα και όχι εργάτρια, το οποίο σημαίνει:

  • η βασίλισσα γίνεται τέλεια μέλισσα σε 16 ημέρες ενώ η εργάτρια σε 21
  • η βασίλισσα τελειοποιεί το σύστημα αναπαραγωγής της και μπορεί να γεννάει έως 3000 γονιμοποιημένα αυγά την ημέρα, ενώ η εργάτρια δεν μπορεί να γονιμοποιηθεί
  • η βασίλισσα είναι μίαμιση φορά μεγαλύτερη σε μήκος από την εργάτρια
  • η βασίλισσα ζει 5 χρόνια ενώ η εργάτρια 50 μέρες

Ποια είναι η σύσταση του Βασιλικού Πολτού

Η σύσταση του Βασιλικού Πολτού έχει αναλυθεί κατά 97%. Υπάρχει ένα 3% των συστατικών που παραμένουν άγνωστα.

Περιέχει βιταμίνες (Β1, Β2, Β3, Β4, Β5, Β6, Β7, Β8, Β9, Β12 και C), μεταλλικά στοιχεία (νάτριο, κάλιο, σίδηρος, ασβέστιο, ψευδάργυρος, χρώμιο, μαγγάνιο και νικέλιο), 29 διαφορετικά αμινοξέα, λιπαρά οξέα, σάκχαρα, νερό.

Γιατί ο Βασιλικός Πολτός είναι σημαντικός για των άνθρωπο

Ο Βασιλικός Πολτός ρυθμίζει και εξισορροπεί τις λειτουργίες του οργανισμού, οξυγονώνει τα κύτταρα και αυξάνει την φυσική αντίσταση στις εξωτερικές προσβολές αλλά και στις εσωτερικές ανωμαλίες. Επιδρά θετικά στο μεταβολισμό, στην ανάπτυξη και τη μακροζωία. Αναζωογονεί καταβεβλημένους και ταλαιπωρημένους οργανισμούς. Αυξάνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις, τονώνει τη μνήμη, την αντοχή, την γονιμότητα, τη σεξουαλική απόδοση στους άνδρες, ενώ επιδρά με άριστα αποτελέσματα στη δυσμηνόρροια και στα προβλήματα κύκλου των γυναικών.

Τρόπος χρήσης / Συντήρηση

Λαμβάνετε το προϊόν καθημερινά για 20 μέρες. Κάνετε ένα διάλειμμα 10 ημερών και επαναλαμβάνετε εάν θέλετε. Εάν περάσουν 6 μήνες χρήσης, κάνετε ένα διάλειμμα ενός μήνα κι έπειτα εάν θέλετε, το συνεχίζετε.

Παιδιά 3 έως 12 ετών

Μισό ειδικό κουταλάκι πολτού την ημέρα, υπογλώσσια, πριν το φαγητό

Παιδιά άνω των 12 ετών & ενήλικες

Ένα ειδικό κουταλάκι πολτού την ημέρα, υπογλώσσια, πριν το φαγητό.

Προσοχή! Να μην υπερβένετε τα 2 ειδικά κουταλάκια πολτού την ημέρα ή το ένα γραμμάριο.

Διατηρείστε το προϊόν στο ψυγείο. Πετάξτε το εάν το χρώμα του γίνει καφέ ή εάν ξεραθεί.

Τι να προσέξετε

Ορισμένοι άνθρωποι εμφανίζουν αλλεργία σε κάποιο από τα προϊόντα της μέλισσας. Γι αυτό το λόγο, ξεκινήστε το προϊόν με πολύ μικρή ποσότητα. Σταματήστε το εάν δείτε αλλεργία. Να αποφεύγεται η χρήση του σε άτομα που πάσχουν από άσθμα ή έχουν ιστορικό αλλεργιών. Προσοχή! Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη δοσολογία, διότι υπάρχει κίνδυνος ταχυκαρδίας, ζάλης, αλλεργίας κ.ά ακόμη και θανάτου. Σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, γαλουχίας και παιδιών κάτω των 3 ετών, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Καλέστε μας: 210 26 25 206 - 690 60 73 493
Παράδοση στο χώρο σας
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Θα χαρούμε να σας πούμε περισσότερα για τα προιόντα μας
© 2017 www.meliamalia.gr, all rights reserved - Σχεδιασμός Ιστοσελίδας by NetPlanet